Brugte møbler til erhvervslokalet? Dette bør du gå efter

Når erhvervslokalet skal indrettes, kan det hurtigt blive en dyr omgang. Sofaer, skriveborde, kontorstole, computere, printere, kaffemaskiner, små borde, pynt til væggene, tæpper, gardiner, lamper – det hele løber hurtigt op. Derfor kan du med fordel prøve at indrette erhvervslokalet med brugte møbler. Brugte møbler er typisk billigere end spritnye møbler. Derudover er brugte møbler en perfekt måde at skabe en unik indretning på og kreere en hyggelig atmosfære. Dertil kommer selvfølgelig de miljømæssige fordele ved at købe brugt fremfor nyt. Men hvad skal du gå efter, sådan du får fingrene i de bedste, brugte møbler? Det guider vi dig til her. 

Hold øje med møbler, der gives bort

Ofte ønsker folk ikke specielt meget bøvl, når de skal af med deres møbler. Dødsbo, etagebyggerier eller folk uden trailere kan have et ønske om blot at komme af med deres møbler, uden de skal røre en finger. Det betyder, at du kvit og frit kan få møblerne – ofte på betingelsen af, at du henter møblerne selv. Dette kan hurtigt betale sig, da du kun skal betale for transporten af selve møblet. Gul og Gratis, Den Blå Avis, Facebook og storskrald er de bedste steder til møbler, der gives bort gratis. Her kan du være heldig at finde sofaer, borde, kommoder, rumdelere, kontorstole og reoler. 

Kig i genbrugsbutikken eller andre butikker

Der findes en masse fysiske og online butikker, der sælger brugte møbler. Faktisk finder du også en masse butikker, som sælger brugte erhvervsmøbler. Disse butikker bør du klart lægge et smut forbi enten i fysisk eller online form. Derudover er diverse loppemarkeder og lagersalg værd at besøge. Loppemarkeder findes både som kræmmermarkeder, private loppemarkeder og fysiske butikker med loppefund. 

Slutteligt kan du også anvende genbrugsbutikker med stor fordel. Der findes et væld af genbrugsbutikker landet over, der alle har et varierende udvalg. Vælger du at købe møbler herfra, går dine penge til et godt formål. Dette kan gøres til en del af virksomhedens CSR-politik, hvor der sættes fokus på en grønnere omstilling og bedre sociale vilkår. Møblering af erhvervslokalet med brugte møbler har altså mange forskellige fordele forbundet med sig.