Når I har fundet et erhvervslokale

Vi ønsker at give jer nogle gode råd med på vejen, når I har fundet det rette erhvervslokale. Der er nemlig en række paramter I bør tage stilling til.

Erhvervslokale København

Hvad skal I være opmærksomme på?

Når I har fundet det rette erhvervslokale, skal I i gang med at forhandle lejekontrakten.  Det kan her være fordelagtigt at søge professionel rådgivning. Bliver der ikke taget de rigtige forholdsregler, kan det nemlig skabe kompleksioner for jer i hverdagen eller ved en fremtidig fraflytning. Her kan I få hjælp af en professionel advokat, der har beskæftiget sig med det lejeretslige område de seneste 15 år. Få rådgivning til lejekontrakten. 

Gennemgå lejekontrakten
I kan også selv gennemgå lejekontrakten. Det kræver dog at I er villige og har tid til at sætte jer ordentlig ind i det juridiske, og at I gennemlæser hele kontrakten, inden I underskriver den. Når I sidder i forhandlingen med udlejeren, er det ydermere vigtigt, at I opnår enighed om overtagelsen af lejemålet. Både i forhold til selve tidspunktet, altså hvornår I reelt kan flytte ind, men og i forhold til erhvervslokalets stand. Hvad skal udlejeren stå for at få ordnet, og hvad skal I have fikset, når I flytter ind?. Det kan være svært at stille flere krav, hvis ikke det er indskrevet i lejekontrakten. Derfor skal alt altså gerne være afklaret inden overtagelsen af det nye lejemål. Særligt hvis der har været reele ting, der skal udbedres, inden I flytter ind i jeres lejemål.

Det er også vigtigt, at lejemålets stand er beskrevet nøje i kontrakten, så der ikke hersker nogen tvivl, når I en gang flytter fra lejemålet. Hvis der ikke er styr på dette, vil i kunne risikere at skulle stå med en række unødvendige udgifter.

Overvej følgende, når I skal flytte ind
Når I skal til at flytte ind i jeres nye erhvervslokale, kan det være en god idé at forberede sig bedst muligt. På den måde kan I undgå at støde ind i udfordringer undervejs i jeres flytteproces.

Møblering: For at skabe et rart og produktivt arbejdsmiljø, spiller den rette møblering en vigtig rolle. For at få en møblering der passer ind i jeres nye lokaler, er det derfor en god idé at medtænke det i jeres flytteproces.

Internet: Vi anbefaler, at I tidligt i processen tænker internet ind i jeres flytning, da det vil kunne spare jer tid, besvær og penge. Det kan nemlig tage op til tre måneder, hvis der skal søges om gravetilladelse og graves kabler.

Skiltning: Skiltning er ligeledes vigtigt at tænke ind i flytteprocessen. Det er især vigtigt, når en virksomhed skal synliggøres. Om I arbejder på kontor, lager eller i butik, så er det altid en fordel, at jeres kunder og samarbejdspartnere kan finde frem til jer.

Håndværkerhjælp: Ved I, at I skal have fikset en del ting i jeres nye erhvervslokale? Så kan i med fordel hyre en virksomhed, der kan hjælpe jer med at få klaret alle former for håndværkeropgaver, inden I flytter ind. På den måde kan lokalet stå klar til når, I flytter ind.