Guide – find nyt erhvervslokale

Guide – find nyt erhvervslokale

Vi ønsker at give jer nogle gode råd, når I overvejer at finde et nyt erhvervslokale. Processen kan nemlig være lang og besværet, hvis man ikke tager de rigtige forholdsregler og er ude i god tid.

Gode råd når du leder efter et nyt erhvervslejemål

Step 1: Til at starte med er det en god idé at starte jeres søgning efter et nyt erhvervslokale i god tid. Grunden dertil er at det kan være tidskrævende at finde det rette lokale, der matcher jeres behov og krav. Derudover skal jeres nuværende lejemål opsiges, og der vil i de fleste tilfælde være en bindingsperiode.

Step 2: Dernæst råder vi jer til at lave en grundig research på internettet, hvor I tjekker priser og mulighederne ud. I denne proces kan I benytte sider som: Lokalebasen.dk.

Step 3: Før i sætter jeres egentlige søgning i gang efter at finde jeres nye erhvervslokale, bør I tage stilling til en række punkter. Vi anbefaler, at I reflektere over, hvilke parameter der er vigtigst for jer. Er det en billig leje, mange kvadratmeter, en central lokation eller noget helt fjerde? Ud fra det kan I udarbejde en prioriteringsliste, hvilket vil gøre jeres søgningsproces lettere og mere overskuelig, da I har skitseret jeres behov. Det vil højt sandsynligt være umuligt, at et erhvervslokale vil leve op til alle jeres krav, netop derfor er denne liste vigtig.   

Step 4: Nu kan i gå i gang med at søge efter nye erhvervslokaler. Her kan I fx benytte Lokalebasen.dk, der formidler alle slags erhvervslokaler som lagerlokaler, kontorer og butikslokaler i alle størrelser i Danmark. Når I søger efter erhvervslokaler, anbefaler vi, at I har beliggenheden for øje. Hvis jeres medarbejdere er nødsaget til at flytte for at kunne møde ind på arbejde, vil I nemlig kunne risikere at miste værdifulde medarbejdere. Et andet parameter vi anbefaler, at I undersøger er lejemålets omgivelser. I kan blandt andet undersøge, om der er mulighed for at medarbejderne kan købe frokost i nærheden, om der er nem adgang til offentlig transport, og om det er tæt på motorvejsnet.

Step 5: Når I har fundet et erhvervslejemål, der virker lovende, så er det alfa og omega at tage ud og se lejemålet, inden I tager en gældende beslutning, der kan binde der i mange år.  Virker processen uoverskuelig kan I få hjælp til søgningsprocessen fra start til slut på: Uvildig Lejerådgivning

Step 6: Når I har fundet det rette erhvervslejemål, kommer tiden hvor I skal forhandle lejekontrakten.  Her kan det vhttps://www.lokalebasen.dk/ydelser/uvildig/lejeraadgivningære en stor fordel at få professionel rådgivning. Bliver der ikke taget de rigtige forholdsregler, kan det nemlig skabe problemer for jer i hverdagen eller ved en fremtidig fraflytning. Her kan I få hjælp af en professionel advokat, der har beskæftiget sig med det lejeretslige område de seneste 15 år. Få rådgivning til lejekontrakten. 

Mere info

  • Berlingske Business
  • DR.dk/penge
  • Udform gratis erhvervslejekontrakt

Bliv udlejer

Har du erhvervslokaler, kontorlokaler eller andet du skal udleje? 

Bliv Udlejer

Opret en Søgeagent

Leder du efter nogle specifikke lokaler? Så kan du oprette en søgeagent og få besked, når der er noget der passer dit behov. 

Find selskabslokaler

Har du brug for et selskabslokale til din næste fest, så kan du finde det her: 

Selskabslokaler.dk
Bryllups Lokaler
Forsamlingshus